توضیحات

استویا شیرین کننده

استویا یک شیرین کننده طبیعی جایگزین قند و شکر است، که از برگ گیاهی با همین نام بدست می آید.

این شیرین کننده برای مصرف بیماران دیابتی مناسب می باشد چرا که ،تاثیری بر قند خون ندارد .
بهترین جایگزین شکر در دستور شیرینی ها ،کوکی ها و نوشیدنی هاست.

این نوع از استویا مناسب پخت پز و پخت کیک و شیرینی است که مقاوم به حرارت میباشد.

مقدار مصرف آن نصف مقدار شکر می باشد و بهتر است کمی کمتر هم  استفاده کنید.

در حقیقت قدرت شیرین کنندگی این مدل دو نیم برابر شکر است.

برای کنترل و پوشش طعم تلخی نیاز به طعم دهنده قوی مانند کاکائو، قهوه،دارچین و یا شکلات دارید.

به راحتی میتوانید در تهیه اتمیل که میان وعده کاملی است از استویا شیرین کننده رژیمی استفاده کنید.

این نوع استویا که مخصوص پخت و کیک و کوکی میباشد استفاده بسیار راحت تری نسبت به بقیه انواع آن دارد.

محدودیت مصرف استویا:

طبق تحقیقاتی که بر روی استویا انجام شد مصرف آن برای بیماران و زنان باردار امن گزارش شد و مورد چشمگیری نیافتند.

ماده خالص و اولیه استویا 300 برابر شکر قدرت شیرین کنندگی دارد . اما استویا پس از اینکه فراوری میشود،بسته به نوع استویا، خروجی آن :شیرینی ای دوبرابر یا سه برابر

شکر دارد. روی بیشتر بسته های استویا موجود در بازار توضیح در مورد مقدار استفاده و قدرت شیرین کنندگی آن نوع استویا را مشاهده میکنیم.

استویا برای استفاده در نوشیدنی ها، استویا برای مصرف کتویی ها،

این نوع استویا قابلیت حرارت دادن دارد که میتوتنید برای پخت و پز و همزمان برای تهیه نوشیدنی ها بکار ببرید .

دقیقا همین نوعی در سایت به فروش می رود.

بزرگترین تامین کننده استویا در دنیا چین می باشد که به صورت نیمه
فرآوری شده به ایران وارد میشود و بعد مراحل فرآوری کامل را طی میکند.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.