پودر پروتئین شیر MPC
Milk Powder Concentrate پودر پروتئین شیر :پروتئینی است که از تغلیظ شیر بدست می آید (MPC ). وشامل 80 درصد پروتئین کازیین و 20 درصد پروتئین وی می باشد.
این پروتئین را مستقیما از خود شیر میگیرند. پروتئین کازیین یکی از بهترین و با کیفیت ترین انواع پروتئین است که به پروتئین دیر هضم مشهور است.
مزیت استفاده از این نوع پروتئین این است که مدت بیشتری زمان نیاز دارد تا در بدن هضم و جذب شود.
پروتئین کازیین تنها نوع پروتئنی است که قابل پختن و حرارت دادن است . در حالی که پروتیین وی این قابلیت را ندارد و نباید به آن حرارت داد،
و تنها در مقابل سرما و فریز کردن مقاوم است.
بهترین زمان مصرف این نوع پروتئین زمان هایی با فاصله از ورزش است سه تا پنج ساعت قبل از ورزش یا سه تا پنج ساعت بعد از آن بسیار مناسب می باشد .
استفاده از پودر پروتئین شیر در رژیم غذایی روزانه باعث میشود مدت طولانی تری احساس پری و سیری را داشته باشید.
در نتیجه میان وعده های کمتری مصرف میکنید و دیرتر گرسنه می شوید.
مزیت استفاده از پودر MPC در شیرینی ها و کوکی ها دقیقا همین است که علاوه بر کمک به تامین نیاز روزانه ی بدن به پروتئین شما را مدت زمان بیشتری سیر نگه میدارد.