جو دو سر که در یک جار شیشه ای ریخته شده و مقدار زیادی جو دوسر ریخته شده در اطراف می باشد.

جو دو سر اوتمیل

یکی از سالمترین غلات  روی زمین جو دو سر اتمیل است.
که بدون گلوتن و سرشار از ویتامین های مهم ،مواد معدنی،فیبرها و آنتی اکسیدان می باشد.
مطالعات نشان دادن که جو دو سر و اتمیل روی سلامتی تاثیر خوبی دارند.
که این تاثیر شامل: کاهش وزن،پایین آوردن فشار خون و کاهش ریسک بیماری های قلبی می باشد.
جو دو سر کامل مانند جو معمولی زمان بسیار زیادی برای پخت نیاز دارد.
به همین دلیل نوع پرک فرآوری شده آن بسیار پر طرفدار تر و پر فروش تر می باشد .
نوع پرک شده جو دو سر بسته به مقدار ریز درشتی آن زمان بسیار کوتاهی بین 5 تا 20 دقیقه برای پخت نیاز دارد.

1. این ماده غذایی حاوی فیبر قابل حل بسیار قوی به نام بتا گلوکان میباشد که تاثیر چشمگیری در پایین آوردن

کلسترول خون و قند خون دارد.

2. جو دو سر میتواند در پایین آوردن کلسترول خون موثر باشد.

3. این ماده غذایی میتواند تاثیر بسیار مثبتی در کنترل قند خون و دیابت نوع 2 داشته باشد.

4. جو دو سر نفش بسیار مفید و موثری در رشد کودکان دارد و ریسک ابتلای کودکان به آسم را کاهش دهد.

5. تاثیر زیادی بر سیر شدن و در نتیجه کاهش وزن دارد.

برای اطلاعات بیشتر از خواص جو دو سر به سایت زبان اصلی مراجعه کنید.

اتمیل (جو دو سر پخته شده به عنوان وعده غذایی).

 

جو دو سر پرک در سه نوع:  پخت بیشتر، کم پخت و بدون پخت طبقه بندی میکنیم که  برای درست کردن اتمیل  هم کاربرد دارد.

  1. نوع بدون پخت جو دو سر پرک بسیار ریز و خرد شده با نام instant oat است.

برای درست کردن اتمیل می توانید با نوع بدون پخت جودوسر را با شیر گیاهی یا لبنی مخلوط کنید و بعد از چند ساعت خیس خوردن در یخچال با تاپینگ مورد علاقه خودتون سرو کنید.

برای تاپینگ : انواع میوها(موز، توت فرنگی، انبه، سیب، بری ها) – شیرین کننده ها (عسل ،شیره، استویا) – کره مغزها( بادام زمینی، فندوق) و تکه های شکلات استفاده کنید.

این نوع نیاز به هیچ حرارتی ندارد.

2. نوع کم پخت آن که با 7 تا 10 دقیقه حرارت آماده مصرف میشود  quick oat است. از لحاظ اندازه و خرد شدن دانه این جو دوسر پرک بین دو سایز دیگر می باشد. میتوانید به جای حرارت دادن تنها با ریختن شیر یا قهوه داغ برای مصرف کنید.

3. نوع جو دو سر پرک درشت که با نام rolled oats است، که میتوانید با شیر گیاهی یا

لبنی برای 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید و پس از سرد شدن با تاپینگ مورد علاقه خودتون سرو کنید.

در دنیای آشپزی و شیرینی پزی، جو دو سر نقش موثری در غنی کردن مافین ها، کیک ها و کوکی ها دارد که امروزه بسیار پرطرفدار می باشد.

برای سفارش آنلاین کوکی جو دو سر و چیا اینجا کلیک کنید.

ویتامین ها و مواد معدنی در جو دو سر:

منگنز : 63/91 % نیاز روزانه بدن(DV)
فسفر:13/3 % (DV)
منیزیوم : 13/3 % (DV)
مس : 17/6 % (DV)
آهن : 9/4 % (DV)
زینک : 13/4 % (DV)
فولات : 3/24 % (DV)
ویتامین ب1 : 15/5 % (DV)

ویتامین ب5 :  9/7 % (DV)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *